Personvern

Personvern er viktig for oss. Vi gjør i denne sammenheng oppmerksom på at vi ikke kan garantere sikker overførsel av personlig informasjon til eller fra deg som bruker via internett.

Epost om du har spørsmål: harald@lanmedbetalingsanmerkning.no.

Behandlingsansvarlig
Harald er på vegne av Lån med betalingsanmerkning.no behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Innhenting av personopplysninger
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
harald@lanmedbetalingsanmerkning.no.

Brukervilkår

Om 
Vi er en side med nyttig informasjon om lån med betalingsanmerkning.

Ulike annonsører har annonser hos oss hvor de kan hjelpe deg som vil ha lån med betalingsanmerkning.

Vi kan ikke holdes ansvarlig for forhold som oppstår mellom deg og en låneagent eller bedrift du kommer i kontakt med via vår side. 

Hvordan fungerer det 
Ulike annonser hos oss krever for at du skal få hjelp at du legger igjen din kontaktinfo, som tlf, epost og navn. Fyller du ut dette, sender vi denne informasjon til annonsøren som det står i annonsen/slik det er beskrevet der. Du samtykker samtidig til våre personvern og brukervilkår når du fyller ut dette.

Vi gjør oppmerksom på at andre bedrifter har egne personvern og brukervilkår som gjelder, som du automatisk samtykker til ved å sende de din kontaktinfo.

Lagring 
Personopplysninger skal i henhold til personopplysningsloven slettes når oppbevaring ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Innsyn
Du har rett til å vite hva slags informasjon vi har knyttet til deg. Gi beskjed om du ønsker dette.